ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
Νέα ανακοινώσεις

Συμπληρωματική Λίστα_ Υποβολή αίτησης πρόθεσης εμβολιασμού οδοντοτεχνιτών κατά του SARS-CoV-2 (Covid19)

Όπως σας είχαμε ενημερώσει απεστάλη η λίστα στο Υπουργείο Υγείας των ενεργών μελών που υπέβαλαν την αίτηση πρόθεσης εμβολιασμού  στην ειδική φόρμα μέσα από το μητρώο μελών έως και την Κυριακή 24/01/2021 και ώρα 23:59.

Μετά από επικοινωνία με το Υπουργείο Υγείας, λόγω της μεγάλης ροής αιτήσεων, μας δίνεται η δυνατότητα να στείλουμε συμπληρωματική λίστα.

Προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στο σύνολο των ενεργών μελών του Πανελληνίου Συλλόγου Οδοντοτεχνιτών (ανεξάρτητα από την εργασιακή τους κατάσταση)  για εμβολιασμό μέσω της πλατφόρμας emvolio.gov.gr, έστω και εάν δεν επιθυμούν άμεσα τον εμβολιασμό, ξανά ενεργοποιείται η διαδικασία υποβολής αίτησης στην ειδική φόρμα μέσα από το μητρώο μελών.

Αναλυτικότερα,

Η δήλωση, δεν σας δεσμεύει χρονικά για την πραγματοποίηση του εμβολιασμού, τον οποίο πραγματοποιείτε μόνο με τη βούλησή σας κατόπιν ραντεβού μέσω της πλατφόρμας emvolio.gov.gr.

Τα μέλη που δεν θα δηλώσουν πρόθεση θα αναμένουν τον εμβολιασμό τους με το γενικό πληθυσμό.

Κατά την είσοδό σας στο μητρώο μελών του ΠΣO, https://pso.org.gr/login.php χρησιμοποιώντας τα προσωπικά σας στοιχεία, θα επιλέξετε στο δεξί τμήμα του μενού επιλογών τον σύνδεσμο «Υποβολή αίτησης εκδήλωσης πρόθεσης εμβολιασμού κατά του SARS-CoV-2 (Covid19)»

Στη σχετική δήλωση θα πρέπει να συμπληρώσετε υποχρεωτικά τον ΑΜΚΑ σας. Τα υπόλοιπα στοιχεία σας αντλούνται από το μητρώο μελών.

Αφορά όλα τα ενεργά μέλη του Π.Σ.Ο.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την είσοδο σας στην πλατφόρμα, στείλτε email στο info@pso.org.gr το Ονοματεπώνυμο σας και τον ΑΜΚΑ σας.

Υποβολή αιτήσεων, έως : Τετάρτη 27/01/2021 και ώρα 23:59