ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
Ημερίδες - συνέδρια

Ημερίδα Ορθοδοντικής Οδοντικής Τεχνολογίας | Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022 | 25ο Πανελλήνιο Ορθοδοντικό Συνέδριο

Ημερίδα Ορθοδοντικής Οδοντικής Τεχνολογίας | 25ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ορθοδοντικής Εταιρείας της Ελλάδος και της Ορθοδοντικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος

Η Εκδήλωση Ορθοδοντικής Οδοντικής Τεχνολογίας  θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022 στα πλαίσια του 25ου Πανελληνίου Συνεδρίου της Ορθοδοντικής Εταιρείας της Ελλάδος και της Ορθοδοντικής Εταιρείας Βορείου Ελλάδος, το οποίο θα λάβει χώρα στην Αθήνα στις 2-4 Δεκεμβρίου 2022, στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental.

Η Εκδήλωση θα περιλαμβάνει το ελεύθερο και κατευθυνόμενο πρόγραμμα της 6ης Ημερίδας Ορθοδοντικής Οδοντικής Τεχνολογίας και θα ακολουθηθεί από το πρακτικό σεμινάριο με τίτλο «Το παρόν και το μέλλον στην ψηφιακή τεχνολογία των ορθοδοντικών εφαρμογών – UNISHAPE» το οποίο διοργανώνεται με την ευγενική χορηγία της εταιρείας UNISHAPE.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν με ελεύθερη ανακοίνωση στο επιστημονικό πρόγραμμα της 6ης Ημερίδας Ορθοδοντικής Οδοντικής Τεχνολογίας να αποστείλουν σχετική περίληψη, συμπληρώνοντας τη συνημμένη φόρμα. (συνημμένη)

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Έγκαιρη εγγραφή  [μέχρι και 23.11.2022]

Οδοντικοί τεχνολόγοι:  50€    /   Φοιτητές Οδοντικής Τεχνολογίας*:   30€

Καθυστερημένη εγγραφή [μέχρι και 01.12.2022]

Οδοντικοί τεχνολόγοι:  60€    /   Φοιτητές Οδοντικής Τεχνολογίας*:   40€

Εγγραφή on-site [02-04.12.2022]

Οδοντικοί τεχνολόγοι:  70€    /   Φοιτητές Οδοντικής Τεχνολογίας*:   50€

* Ισχύει για φοιτητές Οδοντικής Τεχνολογίας με επισύναψη/επίδειξη της φοιτητικής τους ταυτότητας

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται μέσω της ιστοσελίδας της Ορθοδοντική Εταιρείας της Ελλάδος https://grortho.gr/25th-congress/ .
Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να συμμορφώνονται με τα εκάστοτε υγειονομικά πρωτόκολλα όπως ανακοινώνονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

 Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και την πρόσκληση στο σχετικό αρχείο

Σχετικά αρχεία