ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
ΑΘΗΝΑΣ

Σεμινάρια | ΠΤ Αθήνας

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα δύο πρώτα επιμορφωτικά σεμινάρια του Περιφερειακού Τμήματος Αθήνας του Πανελληνίου Συλλόγου Οδοντοτεχνιτών.

Στο πρώτο σεμινάριο με τον κ. Ψαρρή Ηλία με θέμα "Διαχείριση περιστατικών στην αισθητική ζώνη" και στο δεύτερο με  τον κ. Jan Schunemann MDT με θέμα "Ποιο είναι το μέλλον της κεραμικής και πως επηρεάζει τις κινητές αποκαταστάσεις υψηλής αισθητικής", οι ομιλητές συνδύασαν το θεωρητικό και το πρακτικό μέρος της θεματολογίας τους, εστιάζοντας να μεταφέρουν την γνώση και την εμπειρία τους στους παρευρισκομένους.

Ο Πρόεδρος του ΠΤ Αθήνας, κ. Σάλτας Αθανάσιος, χαιρέτησε το κάθε σεμινάριο ξεχωριστά, ευχαρίστησε τους ομιλητές για την τιμητική συμμετοχή τους και καλωσόρισε όλους τους συναδέλφους.
Συνεχίζοντας ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την παρουσία και το ενδιαφέρον τους.

Η Διοικούσα Επιτροπή του ΠΤ Αθήνας , με κριτήριο επιτυχίας τα δύο σεμινάρια, θα συνεχίσει να αποτελεί εστία επιμόρφωσης, διοργανώνοντας σεμινάρια διαφόρων περιεχομένων και θεμάτων, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο των γραφείων του ΠΣΟ.

Το επόμενο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιανουαρίου 2023 με ομιλητή τον κ.Βλαχόπουλο Επαμεινώνδα και θέμα «Ολοκεραμικές αποκαταστάσεις, αναλογική και ψηφιακή προσέγγιση».

Σας περιμένουμε.

Σεμινάριο κ. Ψαρρή Ηλία

   

   

Σεμινάριο κ. Jan Schunemann