ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
Δελτία τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ | ΕΚΘΕΣΗ DENTAL 2023 | ΔΕΘ HELEXPO Θεσσαλονίκη

Η έκθεση Dental Expo Θεσσαλονίκη 2023, η οποία πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 6-7 Μαΐου 2023 στη ΔΕΘ Helexpo ολοκληρώθηκε με επιτυχία και θετικό πρόσημο.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Οδοντοτεχνιτών συμμετείχε με το περίπτερο Α118 και ευχαριστεί τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Εμπόρων Εισαγωγέων Οδοντιατρικών - Οδοντοτεχνικών Ειδών για την δωρεάν παραχώρηση και φιλοξενία.

Η έκθεση Dental επιβεβαιώνει κάθε χρόνο ότι ο κλάδος της στοματικής υγείας και αισθητικής αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των νέων τεχνολογιών.

Οδοντοτεχνίτες και οδοντίατροι από όλη την Ελλάδα παρευρέθηκαν στην έκθεση.

Το περίπτερο του ΠΣΟ, καταρτιζόμενο από εκπροσώπους του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και των Διοικουσών Επιτροπών των Περιφερειακών Τμημάτων , υποδέχθηκε τους συναδέλφους όπου ενημερώθηκαν για τις δραστηριότητες του Συλλόγου και προμηθεύτηκαν έντυπα με τις νέες νομοθετικές διατάξεις που αφορούν τον κλάδο.

Επίσης, ενδιαφέρον προς ενημέρωση έδειξαν επισκέπτες από τον οδοντιατρικό κλάδο αναφορικά με τα νέα νομοθετήματα, ακολουθώντας παραγωγική συζήτηση.

Κάθε χρόνο ο Πανελλήνιος Σύλλογος Οδοντοτεχνιτών επιθυμεί να βρίσκεται κοντά στον συνάδελφο με την παρουσία της Διοίκησης του.

Αναμένουμε το ραντεβού μας για το 2024!