ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
Ημερίδες - συνέδρια

Ολοκλήρωση 1ου κύκλου σεμιναρίων | ΠΤ Αθήνας

Με το πέρας του σεμιναρίου το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023 με ομιλητή τον κ. Λατίνο Φώτη και θέμα «Απομυθοποιώντας τα μυστικά της οδοντοτεχνικής φωτογραφίας», ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος σεμιναρίων, μία διοργάνωση του Περιφερειακού Τμήματος Αθήνας του Πανελλήνιου Συλλόγου Οδοντοτεχνιτών.

Το σεμινάριο του κ. Λατίνου, ως και ο επίλογος του κύκλου, μας έδωσε την ευκαιρία, πέρα από την τεχνογνωσία, να προχωρήσουμε σε ένα συναφές αντικείμενο γενικού περιεχομένου όπως είναι η φωτογραφία. Το θέμα κάλυψε ένα ευρύ φάσμα τεχνικών και αισθητικών δεξιοτήτων, με συμμετέχοντες από οδοντοτεχνικό και οδοντιατρικό χώρο οι οποίοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον στη διαδικασία.

Εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για τη συμμετοχή των ομιλητών αλλά και των συναδέλφων, καθώς και την αξιοσημείωτη προσοχή σας καθόλη τη διάρκεια του κύκλου.

Το ομολογουμένως υψηλό επίπεδο των εισηγητών, με το εμπεριστατωμένο περιεχόμενο των σεμιναρίων, μας έχει θέσει τον πήχη ψηλότερα για να συνεχίσουμε το επιμορφωτικό έργο που ξεκινήσαμε.

Τα σεμινάρια του ΠΤ Αθήνας, πέρα από την εκπαιδευτική τους δράση, έδωσαν το έναυσμα ώστε να διεξαχθούν γόνιμες και εποικοδομητικές συζητήσεις με τους συναδέλφους (εργαστηριούχους, εργαζομένους, άνεργους και φοιτητές ), να ανταλλαχθούν χρήσιμες απόψεις, να διατυπωθούν προτάσεις και να προταθούν λύσεις.

Η εμπειρία μας, σε συνδυασμό με τις προκλήσεις του 2023 και τα διάφορα ζητήματα που προκύπτουν στην καθημερινότητά, μας κατευθύνει εκτός των άλλων και στη διοργάνωση σεμιναρίων με θέματα γενικού περιεχομένου που απασχολούν τον οδοντοτεχνικό κλάδο.

 

Θέματα όπως:

  • Επαγγελματικός προσανατολισμός
  • Επιχειρείν
  • Επιδοτούμενα προγράμματα
  • Διαχείριση καθημερινότητας / Στρες του επαγγέλματος
  • Επιπτώσεις στην υγεία / Απαραίτητα μέτρα προστασίας
  • Έρευνα εργασίας
  • Οικονομική διαχείριση (φορολογικά-φοροτεχνικά)
    κ.α.

Στο άμεσο μέλλον θα ακολουθήσει σχετικό ερωτηματολόγιο πάνω στη θεματολογία που επιθυμείτε να παρακολουθήσετε.

Ελπίζουμε να έχουμε και πάλι στο μέλλον την τιμή και τη χαρά να σας καλωσορίσουμε στις εκδηλώσεις μας.

 

Φωτογραφίες από το σεμινάριο του κ. Λατίνου: