ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
Ημερίδες - συνέδρια

Επιμορφωτική Ημερίδα Κρήτης | 18 Μαΐου 2024

Η Επιμορφωτική Ημερίδα στο Ηράκλειο της Κρήτης το Σάββατο 18 Μαΐου 2024, συνδιοργάνωση του Πανελληνίου Συλλόγου Οδοντοτεχνιτών και του Περιφερειακού Τμήματος Κρήτης πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Εκ μέρους όλων των συντελεστών που συνέλαβαν στη διεξαγωγή της ημερίδας, θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για τη συμμετοχή συνέδρων από όλους τους νομούς της Κρήτης και την αξιοσημείωτη προσοχή σας.

Ευχαριστούμε τους διακεκριμένους ομιλητές που μας έκαναν την τιμή να παρουσιάσουν υψηλού επιπέδου εισηγήσεις συνδυαστικά με ένα εμπεριστατωμένο περιεχόμενο.

Η θεματολογία της ημερίδας έδωσε το έναυσμα στον ΠΣΟ να προχωρήσει στις επόμενες εκδηλώσεις του σε ευρύ φάσμα εισηγήσεων  θέτοντας διαφορετικές πτυχές στην καθημερινότητα του οδοντοτεχνικού κλάδου.

Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς που κατέστησαν αυτή την εκδήλωση δυνατή και που πάντα στηρίζουν την προσπάθεια του Συλλόγου για επιμόρφωση.

Τέλος, επιδόθηκε από το Περιφερειακό Τμήμα Κρήτης του ΠΣΟ τιμητική πλακέτα στον κ. Καριωτάκη Αντώνιο για τη διαχρονική συμβολή και συνεισφορά του στον οδοντοτεχνικό κλάδο. Την τιμητική πλακέτα την παρέδωσε ο Πρόεδρος του ΠΣΟ, κ. Σάλτας Αθανάσιος

Προσβλέποντας να σας έχουμε κοντά μας στην Επιμορφωτική Ημερίδα του ΠΣΟ συνδιοργάνωση με το Περιφερειακό Τμήμα Βόρειας Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη στις 2 Νοεμβρίου 2024.