ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
Ημερίδες - συνέδρια

Έκθεση DENTAL 2024

Στο πλαίσιο του έργου του Πανελληνίου Συνδέσμου Εμπόρων Οδοντιατρικών και Οδοντοτεχνικών Ειδών προς ενημέρωση των νέων καινοτομιών και τεχνολογιών του οδοντιατρικού και οδοντοτεχνικού κόσμου, διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία η έκθεση DENTAL 2024.

Η έκθεση έλαβε μέρος στις 31 Μαίου και 1-2 Ιουνίου 2024 στο MEC Παιανίας.

Το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συλλόγου Οδοντοτεχνικών συμμετείχε με χαρά και εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του για τη φιλοξενία και την δωρεάν παραχώρηση του περιπτέρου που μας παρείχε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εμπόρων στην έκθεση.

Είναι πολύ σημαντικό για όλους εμάς, που δραστηριοποιούμαστε στον οδοντοτεχνικό κλάδο, να μας παρέχεται η ευκαιρία ώστε να λαμβάνουμε μέρος σε εκθέσεις μεγάλης εμβέλειας που διοργανώνονται και υποστηρίζονται με επαγγελματισμό και τεχνογνωσία, ανταποκρινόμενες στο υψηλό επίπεδο που απαιτείται στη σημερινή εποχή.

Εκπρόσωποι του ΚΔΣ και των ΔΕ των Περιφερειακών Τμημάτων του ΠΣΟ στελέχωναν συνεχόμενα το περίπτερο του Συλλόγου, με την ανταπόκριση του οδοντοτεχνικού κλάδου μεγάλη και με ενδιαφέρον για ενημέρωση των τρεχόντων ζητημάτων. Ακολουθούσε διαλογική συζήτηση με τα μέλη μας.

Δόθηκε ενημερωτικό φυλλάδιο με τις πιο πρόσφατες δράσεις μας και στις οθόνες υπήρχε βίντεο-παρουσίαση με την προώθηση του επαγγέλματός μας.