ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
Η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 23.59.
Εάν επιθυμείτε να προσθέσετε το σχόλιό σας σε αυτό το άρθρο , επιλέξτε τον παρακάτω σύνδεσμο (προσθήκη σχολίου)
    
επιστροφή σε όλα τα άρθρα
 
Άρθρο 5

1. Ο οδοντοτεχνίτης κατά την άσκηση του επαγγέλματός του χρησιμοποιεί το σύνολο των επιστημονικών και επαγγελματικών γνώσεων και δεξιοτήτων, διατηρώντας την επιστημονική ελευθερία του και την ελευθερία της συνείδησης του.

2. Ο οδοντοτεχνίτης ενεργεί με βάση την εκπαίδευση που του έχει παρασχεθεί κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών και μεταπτυχιακών του σπουδών, την συνεχιζόμενη επαγγελματική του εκπαίδευση, την πείρα και τις δεξιότητες που αποκτά κατά την άσκηση του επαγγέλματος, κινούμενος πάντα εντός του πλαισίου των επαγγελματικών του δικαιωμάτων και υποχρεώσεων.

3. Η έρευνα και η καινοτομία σε νέες τεχνικές καθώς και η παρουσίαση σεμιναρίων από τον οδοντοτεχνίτη σε συναδέλφους του, είναι ευπρόσδεκτη και εποικοδομητική για τον οδοντοτεχνικό κλάδο.

 
 
     
Σχόλια μελών ΠΣΟ
από ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΗΣ
20-11-21 08:28
ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΦΗς ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗς ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗς Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ, ΤΗΡΩΝΤΑς ΤΗΝ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΠΕΡΙ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΠΕΡΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΟΡΑς ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ.
από ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΗΣ
20-11-21 08:15
Η ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΕς ΔΟΜΕς ΟΠΩς ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ Η ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΕΡΕΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ. ΤΑ ΠΕΡΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ. ΟΜΩΣ, ΣΕ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΗΜΕΡΙΔΕς ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΟΦ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΡΟΥΜΕ Ως ΝΠΔΔ.
επιστροφή σε όλα τα άρθρα