ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
Νέα ανακοινώσεις

Επίσημη Ιστοσελίδα του Πανελληνίου Συλλόγου Οδοντοτεχνιτών ΝΠΔΔ

Το Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συλλόγου Οδοντοτεχνιτών ΝΠΔΔ καλωσορίζει την επίσημη ιστοσελίδα του www.pso.org.gr , παρουσιάζοντας έναν σύγχρονο δίαυλο επικοινωνίας  του οδοντοτεχνικού κλάδου.

Με τα επικοινωνιακά προβλήματα που δημιουργήθηκαν ανάμεσα μας κατά τη διάρκεια της υγειονομικής πανδημίας που πλήττει τον κόσμο, αποδείχθηκε επιτακτική η ανάγκη δημιουργίας μιας  ηλεκτρονικής  πλατφόρμας όπου θα απαντά στα μέλη για το μεγαλύτερο εύρος των ερωτήσεων τους.

Μέσα από την Είσοδο Μελών, το μέλος θα εισέρχεται στην ηλεκτρονική του καρτέλα βάζοντας τον προσωπικό του κωδικό όπου θα του παραχωρείται από το σύστημα. Επιλογές όπως Βεβαίωση Εγγραφής Μέλους που χρειάζεται σε δημόσιους φορείς, Ατομική Ταυτότητα Μέλους, Κάρτα Νομίμου Εργαστηρίου, αποδείξεις των συνδρομών κ.α. , θα μπορεί να τα προμηθεύεται μόνο του το μέλος και να τα εκτυπώνει.

Με τον τρόπο αυτό θα ξεκαθαρίσει επιτέλους  το τοπίο των νόμιμων οδοντοτεχνικών εργαστηρίων από τα παράνομα.

Θέλουμε εδώ να τονίσουμε ότι ορίστηκε ΥΠΔ-DPO από την Αρχή Προσωπικών Δεδομένων ούτως ώστε να προστατεύονται πλήρως τα ατομικά σας στοιχεία και δικαιώματα.

Η αναγνώριση γνησιότητας του κάθε εγγράφου όπου θα προμηθεύεστε από την πλατφόρμα θα πιστοποιείται με μοναδικό κωδικό – barcode και η προσκόμιση του στις δημόσιες υπηρεσίες θα γίνεται χωρίς την υποχρέωση του γνήσιου υπογραφής από τα ΚΕΠ ή τα ΑΤ.

Συνάδελφοι, οι καρτέλες των μελών πανελλαδικά βρίσκονται υπό επεξεργασία. Με την ολοκλήρωση τους σε σύντονο χρονικό διάστημα, θα υπάρξουν μέλη όπου θα διαπιστώσουν ότι η ατομική τους καρτέλα δεν είναι ενήμερη. Αυτό θα συμβεί για τρεις λόγους:
α) Δεν έχουν καταθέσει τα απαραίτητα δικαιολογητικά
β) Δεν είναι οικονομικά τακτοποιημένοι (δεν έχουν καταθέσει τη συνδρομή τους ή δεν έχει κατατεθεί καθαρό το ποσό της συνδρομής)

Σας υπενθυμίζουμε ότι τα ποσά των συνδρομών είναι τα εξής:

-              30€ για όλους /  Τυπική Συνδρομή για το έτος 2018

Για το έτος 2019 και εντεύθεν:

-              70€ / έτος            Εργαστηριούχοι Οδοντοτεχνίτες

-              50€ / έτος            Εργαζόμενοι σε  Ιδιωτικό Τομέα & Δημόσιο Τομέα

-              0€                         Άνεργοι με τη προσκόμιση Κάρτας Ανεργίας