ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
Νέα ανακοινώσεις

Μήνυμα Προέδρου ΠΣΟ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Αισθάνομαι την ανάγκη αλλά και την υποχρέωση να επικοινωνήσω μαζί σας ύστερα από τη μακρόχρονη ενασχόλησή μου με την Διοίκηση του Πανελληνίου Συλλόγου Οδοντοτεχνιτών, στα πλαίσια της επίλυσης των προβλημάτων και προώθησης των συμφερόντων του κλάδου μας.

Ήταν για μένα μεγάλη η τιμή που επανειλημμένα με εμπιστευτήκατε με την ψήφο σας να υπηρετήσω στο Διοικητικό Συμβούλιο του κλάδου, αρχικά από τη θέση της υπεύθυνης δημοσίων σχέσεων, μετέπειτα της Αντιπροέδρου και μέχρι σήμερα της Προέδρου του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΟ.

Στα χρόνια αυτά και μέχρι σήμερα, άσκησα τα καθήκοντά μου, με απόλυτη υπευθυνότητα και συναίσθηση για όσα προσδοκούσαν οι συνάδελφοί μου από τις δικές μου ενέργειες και των άλλων συναδέλφων του ΚΔΣ.

Είχα πάντοτε την επίγνωση ότι όποιος αναλαμβάνει τις ευθύνες ενός συνδικαλιστικού οργάνου έχει να αντιμετωπίσει αντιξοότητες και δυσκολίες στο έργο του. Όλα αυτά τα παραμέρισα, ακόμη και τις αλλεπάλληλες και συνεχείς επιθέσεις προς το πρόσωπό μου. Το μόνο που είχε σημασία για μένα ήταν το πώς θα υπηρετήσω τους συναδέλφους που με εμπιστεύτηκαν, αλλά και τον κλάδο με εντιμότητα, με σεβασμό και αποτελεσματικότητα. Το γεγονός ότι η Διοίκηση του ΠΣΟ μου εμπιστεύτηκε η θέση της Προέδρου με κάνει να πιστεύω πως τα κατάφερα.

Όμως επειδή τα πράγματα στη ζωή μας δεν μπορεί να είναι πάντα προβλέψιμα, τον τελευταίο καιρό, μετά από νέα δεδομένα και αλλαγές στην επαγγελματική και προσωπική μου ζωή, με λύπη διαπιστώνω ότι μου είναι δύσκολο να ανταποκριθώ με επάρκεια στα συνδικαλιστικά μου καθήκοντα. Επαγγελματικές και προσωπικές υποχρεώσεις απαιτούν πλέον περισσότερο την παρουσία μου σε αυτές.

Δύσκολα αλλά αναπόφευκτα βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να υποβάλλω την παραίτησή μου από τη θέση της Προέδρου και του μέλους του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα πάψω να ενδιαφέρομαι και να συμμετέχω στους αγώνες του κλάδου μας όπως έκανα μέχρι σήμερα.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλα τα μέλη του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελληνίου Συλλόγου Οδοντοτεχνικών για την μέχρι τώρα συνεργασία καθώς και όλους εσάς και δηλώνω ότι θα σταθώ αρωγός όπου με χρειαστούν.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ ΣΟΦΙΑ