ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
Νέα ανακοινώσεις

Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Συνάδελφοι,

Το Τμήμα Οδοντικής Τεχνολογίας του ΤΕΙ Αθήνας μετεξελίσσεται σε Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, με τίτλο Βιοϊατρικές Επιστήμες – Κατεύθυνση Οδοντικής Τεχνολογίας (Biomedical in Sience of Dental Τechnology).

Το νέο πανεπιστημιακό τμήμα έγινε εφικτό με τη συνεργεία των Τμημάτων της ΣΕΥΠ του ΤΕΙ Αθήνας, Αισθητικής και Κοσμητολογίας, Ακτινολογίας και Ακτινοθεραπείας, Ιατρικών Εργαστηρίων, Οδοντικής Τεχνολογίας και Οπτικής - Οπτομετρίας.

Τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων εμπλουτίζονται και αναβαθμίζονται μέσα από το νέο πρόγραμμα σπουδών,  με την παρέμβαση του Υπουργείου όπου αυτό δεν μπορεί να συμφωνηθεί.

Θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους καθηγητές του τμήματος και ιδιαίτερα την Πρόεδρο κα Τσόλκα Παναγιώτα για τη σταθερή και αδιαπραγμάτευτη στάση της στην ένταξη του Τμήματος Οδοντικής Τεχνολογίας στο πανεπιστήμιο.

Συνάδελφοι,
Μετά τη δημιουργία του Πανελλήνιου Συλλόγου Οδοντοτεχνιτών- ΝΠΔΔ έρχεται η ακαδημαϊκή μας αναβάθμιση με την ένταξη μας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής να αποδείξει την ορθότητα  της κατεύθυνσης που έχουμε επεξεργαστεί για τον κλάδο.

>> Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Παιδείας