ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
Νέα ανακοινώσεις

Μήνυμα Προέδρου | Σχόλια στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Συνάδελφοι,

Στα πλαίσια της διαφάνειας και της δημοκρατίας ο Πανελλήνιος Σύλλογος Οδοντοτεχνιτών ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στην ιστοσελίδα του, Δελτία Τύπου με την δράση του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου, τις αποφάσεις του και γενικότερα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο.

Δυστυχώς όμως έγινε κατάχρηση από μερικούς αυτής της  πρόθεσης,  που όπως ανέφερα σκοπό είχε την ενημέρωση αλλά και τον εμπλουτισμό από μέρους σας με προτάσεις των αποφάσεων του ΚΔΣ στα ζητήματα του κλάδου. Αντ ’αυτού όμως στο Δελτίο Τύπου με θέμα «Συνεδρίαση ΚΔΣ» που δημοσιεύτηκε στις 16/11/2021 γίναμε αποδέκτες υβριστικών σχολίων που ουδεμία σχέση έχουν με τα τρέχοντα θέματα. Όπως σας έχω επισημάνει στο σχόλιο μου «…η παρούσα σελίδα δεν αποτελεί βήμα προσωπικών αντεγκλήσεων…».

Για όλα τα παραπάνω αποφάσισα την διαγραφή όλων των σχολίων της συγκεκριμένης ανάρτησης, και σας ενημερώνω ότι αν συνεχιστεί ο σχολιασμός στο facebook του ΠΣΟ με τον τρόπο που έγινε στο συγκεκριμένο Δελτίο Τύπου, θα αναγκαστώ να απενεργοποιήσω τα σχόλια από την σελίδα του ΠΣΟ γιατί θεωρώ ότι θίγουν τον οδοντοτεχνικό κλάδο.

ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ